Όροι χρήσης & πολιτική προστασίας περί δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
Η συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από την εταιρεία ART-SCHOOL γίνεται σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο, το Ν. 2472/1997, τη συναφή εθνική, κοινοτική νομοθεσία και τις σχετικές αποφάσεις και πράξεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Η εταιρεία ART-SCHOOL διατηρεί αρχείο με τα δεδομένα, προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει οικιοθελώς ο επισκέπτης/χρήστης αυτής της ιστοσελίδας για λόγους επικοινωνίας, ενημέρωσης, εγγραφής ως μέλος ή ως πελάτης σε ότι αφορά την παροχή των ART-SCHOOL υπηρεσιών ή συλλέγονται αυτομάτως κατά την επίσκεψη, πλοήγηση σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία ART-SCHOOL ( belivanis@otenet.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) προκειμένου να ενημερωθεί για την ύπαρξη αρχείου δεδομένων του προσωπικού χαρακτήρα, τη διόρθωση αυτών ή άσκηση άλλων σχετικών δικαιωμάτων του σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.
Η επίσκεψη/χρήση αυτής της ιστοσελίδας και η υποβολή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από μέρους του επισκέπτη/χρήστη/πελάτη της εταιρείας ART-SCHOOL, συνεπάγεται τη συγκατάθεσή του όσον αφορά στη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, σύμφωνα με τους όρους αυτής της ιστοσελίδας και της κείμενης νομοθεσίας.
Πολιτική Προστασίας
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ  ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Copyright © All rights reserved. Made By Serif. Terms of use | Privacy policy
ART-SCHOOL